Več kot 50 let izkušenj

Za vas smo poiskali najzanesljivejšega proizvajalca aparatov za testenine, Imperia & LaMonferrina.

Že od leta 1978 LaMonferrina proizvodnja profesionalne stroje za izdelavo testenin, ki so v celoti izdelani v Italiji. Specializirani so za aparate za testenine in vse svoje znanje in izkušnje vlagajo v to, tako aktualno italijansko panogo. Kdo pa lahko bolje pozna zahteve za kvalitetno in enostavno izdelavo testenin, če ne Italijani.

V obratih LaMonferrine so ustvarili in razvili ekskluzivne stroje za proizvodnjo katere koli vrste testenin. Z njihovimi aparati lahko zelo enostavno proizvedete kakovostne in pristne domače sveže ali sušene testenine.

V letu 2010 je bila ustanovljena družba Imperia & LaMonferrina, kjer sta se združili največji italijanski proizvajalec aparatov za testenine za domačo rabo Imperia, ki je na trgu že o leta 1932 in največji italijanski proizvajalec profesionalnih aparatov LaMonferrina.

Z dovršeno tehnologijo in znanjem izdelujejo stroje za izdelavo vseh vrst oblik in dimenzij testenin, od majhnega, za domačo uporabo, do strojev za proizvodne linije, velike industrijske sisteme, za trgovine specializirane za testenine, za restavracije..., za vse, ki želijo svojim gostom ponuditi nekaj več. Stroji so kvalitetni, zanesljivi ter enostavni za uporabo.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.