Enostavna uporaba

Aparati za testenine LaMonferrina so enostavni za uporabo. Tehnologija je zanesljiva in preprosta - vse kar je potrebno za izdelovanje testenin. Nikakršne potrebe ni po moderni digitalni elektroniki, zapletenih nastavljivih programih in podobnih funkcijah, ki so danes tako popularne. Pomembi sta moč in robustnost aparata. Aparati LaMonferrina so v celoti izdelani iz inoxa, prenos moči pa je verižni.

Vse kar potrebujete je aparat LaMonferrina, vaše ideje in domišljija za igranje z okusi in barvami testenin pa se, ob uporabi tega aparata, porajajo kar same. Aparati se med seboj razlikujejo glede na proizvodnjo oblike testenin, vendar lahko rečemo, da je pri vseh najpomembnejša pravilna priprava oz. sestava aparata. Uporaba aparata je preprosta, saj imamo le gumb za zagon, varnostni gumb za hitro ustavitev stroja in pri nekaterih modelih gumb za izbiro smeri vrtenja. Izdelava testenin, je za večino oblik testenin, popolnoma avtomatska in vi med tem lahko opravljate drugo delo.

Po uporabi sledi čiščenje, pri katerem je najpomembneje, da medeninaste nastavke takoj potopite v vodo, ostalo pa obrišete s suho krpo ali spihate s kompresorjem.

Z enostavno uporabo do kakovostnega in pristnega končnega proizvoda.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.