Zakaj delati domače testenine?

Zakaj delati domače testenine?

21.10.2016

Preprosto zato, da sebi, svoji družini ali gostom ponudite kvaliteten, svež in malo drugačen obrok.

Domače testenine bodo gotovo narejene po vašem okusu in svežina okusov svežih testenin vas bo prevzela. Skrbno izberite sestavine, pomislite kaj imate na voljo in uporabite čim več domačih sestavin. Osnovne sestavine so moka, voda in po želji tudi jajca, potem pa je na vrsti vaša domišljija. Blitva, koprive, špinača, korenje, pesa, vino, kurkuma...kakav. Zagotovo imate tudi vi na voljo vsaj eno sestavino. Na naši spletni strani boste večkrat zasledili, da domišljija pri izdelovanju testenin ne pozna meja, zato ne pozabite in se poigrajte z barvo in okusi testenin.

In pripravite si obrok iz svežih testenin. Velikokrat se pogovarjamo z gospodinjami in prav vse sušijo testenine. Čar domačih testenin je namreč, da jih pripravite še sveže. Ko boste poizkusili te boste zagotovo sušili le delček, ki ga ne boste porabili v prvih dneh. Vaše izdelovanje testenin pa bo pogostejše. In še en nasvet, bodite pozorni pri kuhanju, saj so sveže testenine kuhane izredno hitro.

Naše prve testenine so bile ajdove testenine z blitvo, ki smo si jih postregli v smetanovi omaki s puranom. Testenine smo izdelali z aparatom P3. Možnostmi, ki jih nudijo aparati LaMonfferina in enostavna uporaba so nas navdušile. Občutek, da izdelaš testenine po svojem okusi in veš natančno kaj vsebujejo pa je izjemen.

Če vas je zamikalo, da bi tudi vi izdelovali svoje testenine nas kontaktirajte in skupaj poiščemo ustrezen aparat za testenine LaMonfferina.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.