Vabljeni na delavnico izdelovanja domačih testenin

Vabljeni na delavnico izdelovanja domačih testenin

14.11.2017

V mesecu juniju vas vabimo na delavnico izdelovanja domačih, svežih testenin s pomočjo profesionalnih aparatov LaMonferrina. Pokazali bomo, kako na enostaven način pripraviti kakovostne testenine, ki bodo obogatile vašo ponudbo in zadovoljile tudi še tako zahtevne okuse.

KJE: Horeca center, Šmartinska cesta 106, Ljubljana

KDAJ: četrtek, 23.11.2017, od 9:00 do 12:00

KAJ:

  • Predstavitev dveh različnih strojev za izdelovanje testenin (spoznali in preizkusili bomo stroj, ki potiska testenine – P3 in stroj, ki valja testenine – P.Nuova)
  • Izdelovali bomo domače rezance, raviole, krajše testenine in ostale oblike od začetka do konca
  • Svetovanje pri izdelavi domačih testenin
  • Možnost preizkusa samega stroja
  • Za konec pa bomo preverili izgled, čvrstost in okus testenin

KDO: Delavnico bo vodil priznan vrhunski kuhar Božo Salaj, ki je vodja kuhinje v italijanski restavraciji Mirje. Božo ima že več kot dvajset let izkušenj na področju priprave in izdelave domačih testenin, hkrati pa je eden redkih slovenskih mentorjev in predavateljev na področju testenin. Zadnjih nekaj let pa tudi sam pripravlja testenine s pomočjo profesionalnih aparatov LaMonferrina.

PRIJAVA: Delavnica je brezplačna. Prijava je možna na telefonsko številko 070-661-990 ali na e-mail lara.kraljevic@kaza-sistemi.si / gasper.kastelic@kaza-sistemi.si

ORGANIZATOR: Kaza sistemi skupaj s Horeca centrom

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.